De mensen van
CI-Engineers b.v

De kracht achter CI-Engineers

Ing. E. Doorman
General Director
In 2000 ben ik als zelfstandige met mijn toenmalige compagnon B&I begonnen. B stond voor de bouw waar ik al een aanzienlijke hoeveelheid werk uit haalde en I stond voor Infra waar wij eigenlijk zeker in een later stadium onze grootste omzet uit vandaan hebben gehaald.
Per 2007 heb ik mijn toenmalige compagnon uit de onderneming gekocht en heb het bedrijf alleen voortgezet Hierna heeft B&I nog een aanzienlijke omzet vergroting doorgemaakt. Per 2009 heb ik B&I verkocht aan Ingenieursbureau Bartels later Lievense en heb daar mijn werkzaamheden tot 31 maart 2017 als directeur voortgezet.
In juni 2017 heb ik besloten om samen met mijn oud collega Michel Storm een nieuwe onderneming op te richten met de gedachten om civiel technische werken in het binnen- en buitenland te realiseren. Gevoed door deze gedachte waren Michel en ik er vrij snel uit dat het bedrijf Civil International Engineers moest gaan heten, afgekort CI-Engineers.
Gezien de leeftijd en ervaring opbouw van CI haar medewerkers lijkt dit doel te zijn gelukt. CI-Engineers zal op deze manier een evenwichtige en stabiele organisatie voor de toekomst zijn en blijven. De eerste ervaren ontwerpers van CI-Engineers hebben inmiddels de cursus Revit gedaan en deze ervaren ontwerpers zijn als Revit modelleurs op de projecten aan de slag gegaan, aangestuurd vanuit CI-Engineers.
Momenteel maak ik ook onderdeel uit van het team om van CI-Engineers een ISO gecertificeerd Ingenieursbureau te maken.
M.A. Storm
Chief Technical Officer
Na mijn loopbaan als tekenaar te zijn gestart in 1991 kwam ik al snel in aanraking met Autodesk producten waarmee het vak als tekenaar een enorme ontwikkeling door heeft gemaakt. In 1993 startte ik mijn eerste AutoCAD-cursus waarna ik niet meer achter het ‘tekenschot’ meer terug ben gekeerd.
Na ‘rondgezworven’ te hebben op verschillende middelgrote en grote projecten en diverse individuele ondernemingen in de ICT te hebben gestart ben ik me vanaf eind 1998 met AutoCAD 3D gaan bezig houden. Op projecten als A5, HSL4, 2e Coentunnel en A12 Lunetten-Veenendaal, N201, N210 kon ik deze ervaring direct toepassen.
Omdat mijn interesse in 3D toenam besloot ik in 2011 mijn focus te verleggen naar Revit. Na een korte cursus in dat jaar heb ik me vervolgens de daar opvolgende jaren veel ervaring met Revit op gedaan. Op projecten SAAone, N18 volgde daar Civil 3D op.
In 2017 besloot ik na 16 jaar bij B&I te vertrekken om mijn medewerking te verlenen aan een nieuwe onderneming samen met Eric Doorman genaamd CI-Engineers.

Nu ik bij CI-Engineers samen met Eric Doorman de directie voer kan de opgedane kennis en ervaring gebruikt worden om het huidige kennisniveau van het Revit-personeel naar een hoger niveau getild worden.

CI-Engineers staat voor een bedrijf die vakkundig en technische personeel op flexibele wijze weet in te zetten bij onze rijk gevulde klantenkring.

Projecten: A12 Lunetten-Veenendaal – Poort van Bunnik

H. Grasmaijer
Manager vestiging Indonesië
Hans heeft 39 jaar ervaring op het gebied van civiel-technische constructies. Ook is hij al 15 jaar gespecialiseerd in 3D ontwerpen en detailleren van gewapende en voorgespannen betonconstructies.
BIM Services Cibubur Indonesië is opgericht in 2014. Het team bestaat uit ervaren civiel-technische ingenieurs, die zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van 3D civiele constructies.

Momenteel bestaat het team uit 16 BIM modelleurs, 4 teamleiders, een QA Engineer en projectassistentes.

Bekijk de presentatie van BIM services Indonesië