Diensten van
CI-Engineers b.v.

Benieuwd wat wij doen? Lees hier onder meer over onze diensten.

Diensten

CI-Engineers kan als geen ander samen met de opdrachtgever het juiste tender- en projectteam samenstellen. CI-Engineers kan naast onze onderscheidende medewerkers op locatie teken- en rekenwerk in de ontwerp- en uitvoeringsfase als opdracht aannemen. Om onze diensten optimaal naar voren te laten komen is CI-Engineers, met onze kantoren in ’lage loon landen’, een efficiënt, flexibel en kostenbewust bedrijf dat met haar constructieve- en specialistische civiel technische ervaring snel en direct kan reageren. De CI-Engineers medewerkers denken in iedere fase mee in dit proces en hebben een zekere meerwaarde voor de grote civiele projecten.

Ontwerpers

De ontwerpers van CI-Engineers werken multidisciplinair, hebben veel creatieve inbreng en maken gebruik van innovatieve technieken. Samen met de opdrachtgever zullen de ontwerpers van CI-Engineers proberen om van elk project een mooie uitdaging te maken! De ontwerpers van CI-Engineers zijn bekend met Revit en AutoCAD. Daarnaast heeft CI-Engineers ook op haar kantoren in de ’lage loon landen’ ontwerpers in huis, die met Civil 3D en Allplan kunnen werken.

Constructeurs

De constructeurs van CI-Engineers hebben ervaring opgedaan op grote infrastructurele projecten zoals de HSL, Rotterdamse baan, Beatrix sluis en OV Saal. CI-Engineers kan daarom stellen dat zij met haar constructeurs elke constructieve uitdaging aandurven en aankunnen. Als programmatuur wordt gebruik gemaakt van onder andere Scia-engineering, DSheet en Mathcad.

Adviseurs

Onze meest ervaren medewerkers zijn onze adviseurs. Zij zijn in staat om u als opdrachtgever innovatief en creatief te adviseren in iedere fase bij uw project. Vanaf het zogenoemd conceptueel ontwerpen tot aan het verder engineeren van een bruikbaar aanbiedingsontwerp kunnen zij u helpen.